Standbouw

Systeembouw

Bij systeembouw wordt een stand opgebouwd in een standaard profielsysteem. Deze systeemonderdelen worden aan elkaar gekoppeld, waardoor de basis van de stand staat. Dit betekent dat een stand vaak een vaste vorm en uiterlijk heeft. Systeembouw wordt soms ook modulaire standenbouw genoemd, omdat je als het ware een stand opbouwt vanuit verschillende modules.

Vervolgens wordt de stand aangekleed naar de look and feel van de beurs exposant. Zo worden er logo’s, kleuren en/of foto’s geprint op doeken of panelen om de stand een eigen uiterlijk te geven zodat deze aansluit bij uw bedrijf.

Wilt u liever een stand die een meer onderscheidend en attractief karakter heeft, dan kan een andere optie zoals houtbouw een betere keuze zijn.

Voordelen van systeembouw

  • Volledige herbruikbaarheid van het systeem
  • Milieuvriendelijk
  • Veelzijdig
  • Budgetvriendelijk
  • Korte opbouwtijd

Systeembouw bij Alline Standbouw

Alline Standbouw maakt gebruik van een wit aluminium systeem voor het vervaardigen van systeemstanden. Dankzij dit systeem kan Alline Standbouw op een veelzijdige en budgetvriendelijke manier uw standconcept uitwerken.

Bent u benieuwd wat de kosten zijn van een systeemstand? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Uw beurspresentatie in systeembouw

Alline Standbouw is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van o.a. systeemstands. Bekijk hieronder een aantal voorbeeld stands.