Standbouw

Projectbouw

Projectbouw is een manier van standbouw die speciaal voor beursorganisatoren bedoeld is. Bij Alline Standbouw kunnen we uw volledige beursproject verzorgen met projectbouw. Dit wordt ook wel beursbouw of uniforme standbouw genoemd. Het is bedoeld om een volledige beurs te voorzien met stands in standaard systeem.

Uniforme standbouw

Voor deze uniforme standbouw, gebruiken we een standaard wit aluminium systeem. Dit kan vervolgens gepersonaliseerd worden op vraag van de klant zodat iedere beursstand toch een ‘eigen karakter’ heeft. Maar er zijn uiteraard meer mogelijkheden zoals houtbouw. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Beursbouw door Alline Standbouw

Als u een beurs organiseert, is het belangrijk dat de standbouw goed en professioneel wordt uitgevoerd voor een goede uitstraling van uw beurs. Bent u als beursorganisator op zoek naar een goede partner die u hierbij kan helpen? Alline Standbouw zorgt voor een kwaliteitsvolle uitvoering en een professionele uitstraling van uw beursproject. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een geslaagde beurspresentatie!

Geen volledig beursproject maar een individuele stand? U kunt bij ons ook terecht voor systeembouw of traditionele bouw (houtbouw).

Voorbeelden projectbouw

Alline Standbouw is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van o.a. projectbouw. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden.