Alline Standbouw

Standenbouw

Gaat u binnenkort deelnemen aan een beurs en bent u op zoek een goede partner voor het bouwen van uw stand? Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft standenbouw. Afhankelijk van uw wensen, budget en planning is er steeds een stand die hierbij past.

Beurspresentatie door Alline Standbouw

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan omtrent beurspresentatie. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor systeembouw, traditionele bouw of projectbouw.

Systeembouw

Bij systeembouw wordt een stand opgebouwd door standaard elementen aan elkaar te koppelen. Systeembouw wordt soms ook modulaire standenbouw genoemd, omdat je als het ware een stand opbouwt vanuit verschillende modules. De stand zal worden aangekleed zodat hij aansluit bij uw bedrijf. Alline Standbouw maakt gebruik van een wit aluminium systeem. Dankzij dit systeem kunnen wij op een veelzijdige maar ook budgetvriendelijke manier uw stand uitwerken.

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden:

Alline standbouw - referentie systeembouw - Karcher NL header

Alline Standbouw - referentie systeembouw - Valk Welding header

Traditionele bouw

Bij traditionele bouw wordt er vooral gebruik gemaakt van maatwerk in hout. Dit wordt ook wel houtbouw genoemd. Wanneer u een beursstand op maat wilt, is een beursstand van hout een interessante mogelijkheid omdat dit meer ontwerpmogelijkheden biedt en het zorgt voor een professionele opvallende uitstraling. Budgetten voor deze manier van standenbouw zitten een stuk hoger dan bij systeembouw.

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden voor traditionele bouw:

Alline standbouw - referentie traditionele bouw - Boma 2018 header

Alline standbouw - referentie traditionele bouw - Dell header

Alline standbouw - referentie houtbouw - Flamingo header

Projectbouw

Een volledig beursproject is ook een mogelijkheid die we bieden bij Alline Standbouw. Projectbouw, ook wel beursbouw of uniforme standenbouw genoemd, is bedoeld om een volledige beurs uit te werken met standaard systeemstanden. We gebruiken hiervoor een wit aluminium systeem om een standaard kader uit te werken. Dit kan dan nog op vraag van de klant gepersonaliseerd worden om de beurs toch dat ‘eigen karakter’ te geven. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een geslaagde beurspresentatie.

Bekijk hieronder de voorbeelden:

Alline Standbouw - referentie projectbouw - Belgian Offshore days 2019 header

Alline standbouw - referentie projectbouw - easyfairs I&M header

Beursstand voorbeelden

Ben u op zoek naar beursstand voorbeelden en inspiratie? Er zijn verschillende soorten stands mogelijk, zoals systeembouw, traditionele bouw (houtbouw) en projectbouw. Bekijk onze referenties en zie de mogelijkheden die wij kunnen bieden voor uw beursstand!

Vraag nu gratis een vrijblijvende offerte aan!
Offerte aanvragen

Een succesvolle beurspresentatie

Alline Standbouw verzorgt standenbouw op maat voor ieder gewenst project in het binnen- en buitenland. Waarom kiezen voor Alline Standbouw?

  • Ruim 25 jaar actief in het vak
  • Persoonlijke service
  • Alles in eigen beheer inclusief eigen ontwerpafdeling
  • Ervaring in binnen- en buitenland
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Alline Standbouw staat garant voor een kwaliteitsvolle uitvoering van uw beursstand of beursproject.

Heeft u verder nog vragen? Bel of mail ons dan gerust! Wij helpen u graag verder.