Alline Standbouw

Standenbouw

Standenbouw is een belangrijk onderdeel als u deelneemt aan een beurs. Staat er binnenkort een beurs bij u op de planning en bent u op zoek een goede standenbouwer? Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Standenbouw op maat

Bij Alline Standbouw verzorgen we standenbouw op maat. Voor ieder project gaan wij op zoek naar een oplossing waarmee u zult opvallen op de beursvloer en (nieuwe) klanten kunt bereiken. Dat is tenslotte ook het doel van uw deelname aan de beurs.

Wij bieden verschillende soorten standenbouw. Voor zowel systeembouw, houtbouw of projectbouw bent u bij ons aan het juiste adres.

Standenbouw door Alline

Alline Standbouw gaat graag voor u aan de slag om te zorgen voor een kwaliteitsvolle uitvoering van uw stand.

Waarom kiezen voor Alline? We werken al meer dan 30 jaar in de standenbouw en hebben daardoor alle ervaring om uw project tot een goede einde te brengen. Daarnaast hebben we alles in eigen beheer waaronder een eigen ontwerpafdeling en printafdeling. Alle voorbereidingen worden bij ons op locatie gedaan wat zorgt voor een efficiënte opbouw. Onze project managers zullen u verder zo veel mogelijk ontzorgen en adviseren.

Op basis van uw wensen en budget kijken wij naar de beste standenbouw mogelijkheden zodat de prijs-kwaliteitverhouding goed is.

Vraag nu gratis een vrijblijvende offerte aan!
Offerte aanvragen

Standenbouw in heel Europa

Wij werken in zowel binnen- en buitenland en zijn actief in een groot deel van Europa. Zo werken we veel als standenbouwer in België, Nederland en Frankrijk maar verzorgen we ook standenbouw in onder andere Spanje, Italië, Polen en Noorwegen.

Vrijblijvend voorstel voor uw stand

Ben u op zoek naar voorbeelden van standenbouw en inspiratie voor uw stand? Bekijk dan eens onze referenties.

We werken ook graag een gratis ontwerp voor uw stand uit. Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.